Agrupació Cultural Recreativa Sigarra dels Prats de Rei

Publicado en Associacions

Contacte:
Jordi Segura - Sots-President
T. 93 869 89 95
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

L’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra va néixer l’any 1974 i de forma ininterrompuda ha anat desenvolupant diverses activitats al llarg dels anys amb l’objectiu de dinamitzar el nostre poble. Des de la seva creació les activitats han anat variant, algunes s’han deixat de fer per diverses raons i se n’han organitzat de noves.

L’Agrupació compta amb el suport d’uns 140 socis que col·laboren amb l’entitat a través d’una simbòlica quota anual i amb el seu treball desinteressat. Hi ha una junta de Govern – que es reuneix cada mes a la seu social amb uns càrrecs electes que es van renovant cada dos anys - que coordina i organitza les activitats. L’Agrupació també dóna suport al Grup de Joves que organitza el Carnestoltes, la Calçotada Popular, Correllengua i alguns dels actes adreçats al jovent dins de la Festa Major.

Durant l’any, l’ACRS té un paper actiu en l’organització d’actes com la Cavalcada de Reis, les cantades de Caramelles, les Caminades Populars de Primavera i Tardor, el Sopar Romà, Focs de Sant Joan, Teatre amateur, Trobada a la Manresana, Pessebre Vivent o la Festa del Correllengua.