Amics del Pubillatge - Piera

Publicado en Associacions

Contacte:
Teresa Vaqué - Presidenta
T. 93 776 10 49
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.pubillatge.com

 

L’Associació Amics del Pubillatge de Piera, seguim el què els nostres antecessors han fet durant quasi bé 50 anys, però ampliat i amb més participació. No tan sols participa en l’ofrena del Sant Crist d’ Igualada, sinó que també realitza una mitjana de 20 sortides anuals, arreu de Catalunya, Andorra, Madrid, València, entre d’altres.

En el 1997 Montse Domènech va ser escollida Pubilla de Catalunya, en el 2003 Eloi Valls primer Hereu de Piera, i l’Hereuet Eric Ros i la Pubilleta Raquel Calsina són la imatge del Pubillatge de Catalunya (web i en la propaganda). Els 23 anys donen per molt, però el més important és la col·laboració dels que ens representen i ens han representat, de tots, inclòs les mares i pares que fan d’acompanyants dels hereus, pubilla, fadrí, dames, hereuet, pubilleta i dametes, així mantenim i transmetem les nostres tradicions, alimentant les nostres arrels com a Poble.