Associació Cultural del Montserrat del Bruc

Publicado en Associacions

Contacte:
Gemma Estrada
T. 658 89 01 77
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.infomontserrat.com 

L’associació Cultural del Montserrat és una entitat sense finalitat de lucre que vol donar a conèixer el patrimoni cultural, històric i natural de la regió del Montserrat i, alhora, promoure i difondre les activitats culturals que tenen lloc en aquesta zona. Tot i que té la seu a Collbató, el seu àmbit d’actuació es concreta en els pobles veïns: El Bruc, Esparreguera, Olesa, Monistrol, Marganell, etc. Va començar a actuar el 2001, i des d’aleshores ha consolidat la seva presència a diversos municipis.

Entre les activitats que han dut a terme es troben, l’edició de diversos llibres sobre el patrimoni històric i antropològic, visites guiades per a públic escolar i familiar, dinamització de la Plataforma de Suport al Parc Rural del Montserrat, celebració del l’any Bertran vast programa d’activitats, jornades d’estudi i publicacions, edició de diaris digitals d’àmbit comarcal, participació en l’edició de la revista sócio-cultural Accents.