La Llobreia de la Pobla de Claramunt

Publicado en Associacions

Contacte:
Antoni Graells - President
T. 93 808 61 11
T. 629 35 56 00
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
http://anoiafolk.blogspot.com


Som els de La Llobreia, associació cultural nascuda per promocionar la cultura popular i tradicional d’arreu del món (començant pel nostre país), especialment la música i les tradicions populars. Tot dins de l’àmbit de la nostra comarca: l'Anoia.

Entre els actes que portem a terme hi ha el festival Anoia Folk que es celebra al Juliol al castell de La Pobla de Claramunt i que s’ha consolidat com a punt de referència dins el món de la cultura popular i tradicional. l'Anoia Folk és un festival de música tradicional que es celebra a d’incomparable marc del castell de Claramunt a La Pobla de Claramunt (Anoia) el segon o tercer dissabte de Juliol.

Entre les activitats que organitza hi ha també els Gegants i capgrossos de la Pobla de Claramunt, els Grallers i tabals de la Pobla de Claramunt i el Pessebre Vivent de la Pobla de Claramunt.

Les activitats que organitzem són: Festival de música d’arrel tradicional Anoia Folk, al castell de Claramunt; gegants i capgrossos; grallers i tabals; pessebre vivent i formació en gralles i tabals.