Foment d'Igualada, casal popular

Publicado en Associacions

Contacte:
Darius Solé
T. 619 71 54 03
http://casinofoment.blogspot.com
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


El Foment d’Igualada és una entitat amb més de cent anys d’història, capdavantera a Igualada pel que fa a l’activitat associativa i de reunió essent virtuosa de ser una entitat sense cap tendència política ni social i resultant oberta a qualsevol persona que vulgui gaudir d’un espai històric, entranyable i amical.

Els socis i sòcies del Casal Popular El Foment d’Igualada gaudeixen d’una Sala Magna d’interès històric que està decorada amb pintures de principi del segle XX de Maurici Vilomara i Salvador Alarma (dos escenògrafs del Teatre Liceu de Barcelona), amb un terra de fusta massissa i una estructura arquitectònica que fa, d’aquest edifici tan emblemàtic de la ciutat, un espai únic i, gràcies al seu ambient, casolà.

La Sala Petita, on hi ha la barra del bar, és un lloc on alguns artistes mostren, de vegades, les seves obres i el seu talent posant, fins i tot, alguna de les seves creacions a la venda. Aquest és un espai comú per a socis, sòcies i usuaris del Foment i té l’accés al soterrani i l’altell, d’ús exclusiu per a socis i sòcies on es pot jugar, riure, xerrar i, és clar, sentir-se com a casa, amb els teus... així, ser soci o sòcia del Foment d’Igualada et permet gaudir de concerts de tot tipus de música gairebé cada setmana enmig d’un ambient agradable... de presentacions de llibres, xerrades, col·loquis... d’activitats a l’aire lliure (a l’estiu) i per la Festa Major d’Igualada... descomptes en les consumicions del bar o del restaurant... l’ús i gaudi dels espais... i moltes d’altres activitats que omplen El Foment d'Igualada, gairebé cada setmana, de rialles, músiques, silencis, debats...

Si vols participar d’un projecte centenari d’activitats de tot tipus, de col·loquis, d’amistat, de col·laboració ciutadana, de jocs i disbauxa, no ho dubtis... Fes-te soci del Foment, el Casal Popular d'Igualada; el teu Foment!