Teatre de l'Aurora - Igualada

Publicado en Associacions

Contacte:
Òscar Balcells - Director
T. 93 805 00 75
www.teatreaurora.cat
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

El Teatre de l’Aurora, situat al carrer de l’Aurora 80 (a la plaça de Cal Font d’Igualada), és una sala independent amb una trajectòria consolidada a través dels 13 anys que porta oferint una programació estable de teatre, música i dansa als espectadors d’Igualada, d’arreu de l’Anoia i comarques veïnes.

Es tracta d’un espai de petit format apte per a tot tipus de manifestacions artístiques que aproxima a tothom una forma de gaudir del teatre molt més intensa, perquè actors i públic estan molt a prop.

A banda de l’exhibició d’espectacles, el Teatre de l’Aurora és també una sala productora d’espectacles teatrals. La línia artística està centrada en la coproducció amb companyies professionals d’espectacles per a tots els públics, és a dir, d’espectacles infantils o bé per a un públic familiar.

El Teatre de l’Aurora és membre de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

Segueix el Teatre de l'Aurora a facebook (facebook.com/teatreaurora), twitter (twitter.com/teatreaurora) i youtube (youtube.com/teatreaurora).