Unicoop Cultural - Igualada

Publicado en Associacions

Contacte:
Lluís Segura - President
T. 93 805 00 75
www.teatreaurora.cat
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Unicoop Cultural S.C.C.L. és una empresa de serveis sòcioculturals amb més de deu anys d’experiència que gestiona el Teatre de l’Aurora. Se situa al carrer de l’Aurora 80 (a la plaça de Cal Font), en ple centre d’Igualada i enmig d’una gran zona peatonal envoltada de serveis complementaris.

Paral·lelament a la programació estable de teatre, música i dansa, Unicoop Cultural ofereix serveis de lloguer dels seus espais. Les instal·lacions compten amb la sala ‘Teatre de l’Aurora’, amb una superfície de 150 m2 i un aforament per 110 persones, i amb la sala ‘Les Golfes’, de 80 m2 i un aforament per a 60 persones. Aquestes dues sales són ideals per a reunions, assaigs, conferències, taules rodones, presentacions de productes, jornades, cursos de formació, projeccions, celebracions, etc. i s’equipen amb la infraestructura tècnica i humana necessària per poder-hi dur a terme tot tipus d’actes.

Unicoop Cultural és també un casal privat d’entitats. En aquests moments s’hi hostatgen 9 associacions culturals que agrupen uns 2.000 socis.

Links d'interès: