Cor de Caramelles de Carme

Publicado en Caramelles

Contacte:
Claudi Farré i Claramunt - President
T. 93 808 01 18
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
El Cor de Caramelles de Carme és un entitat de gran tradició en el nostre poble, i té les seves arrels en els temps republicans. Després d’uns anys de no tenir activitat, reprèn la seva activitat com a cor d’homes, sota la direcció de Matías Fló l'1 de març de 1979, de forma gairebé ininterrompuda, fins l’actualitat, sota la direcció del mestre Joan Roca, quan ja és, des de fa força anys, un cor mixt.

La seva activitat actual es centra en la cantada del dia de Pasqua pels carrers de Carme i Can Bou (nucli del municipi d'Orpí) (antigament també havia anat el Dissabte de Glòria a les masies d'Orpí i Miralles); la cantada de nadales a la Missa del Gall a l’església de Carme i les cantades oferetes després d'aquestes dates a l'asil d'Igualada i a la residència Novallar de Mediona.

Al poble s'han organitzat (espontàniament per un grups de pares i mares que han contactat amb les mestres de música de l'escola Sílvia Pérez, Vanessa Torné i Cristina Roca perquè les dirigeixin) també unes caramelles infantils amb nens i nenes de 3 a 12 anys que canten per la segona Pasqua; independents de nosaltres però que compten amb tot el nostre suport. si hi heu de contactar, podeu fer servir el mateix correu.