Els Cabrons de Vilanova del Camí

Publicado en Diables

Tot va començar un dia en que una bona colla d’amics van decidir fer alguna cosa pel seu poble. Des de ben petits havien gaudit de la Festa Major de Vilanova del Camí, però tenien la sensació de que alguna cosa hi faltava, alguna acció emprenedora per part de la joventut que acabés d’animar la seva festa, una iniciativa que pogués fer que Vilanova del Camí cridés per tot arreu que estava viva.

 

Això va ser l’any 2008, on de mica en mica s’ha anat formant un grup de diables del poble anomenat “Els Cabrons de Vilanova del Camí”, on amb aquest nom peculiar volen fer viure a la gent la veritable gresca d’una Festa Major digne del seu poble. Eren gent amb una tradició de participar en correfocs des de ben petits, però ara que Vilanova del Camí ha aconseguit tindre la seva pròpia colla de diables, tenen ganes de treballar i fer d’aquest grup de cabres un grup ben format i amb renom. Cada dia intenten millorar-ho i poc a poc han anat aconseguint que la colla d’amics del principi sigui una veritable colla. Noves adquisicions emprenedores que fan créixer el grup en quantitat i qualitat, millora de les actuacions guanyant experiència amb el pas del temps, augment de màscares i millora del seu vestuari en general, estan treballant sobre la seva bèstia i de com anar sempre cap endavant podent oferir més a la gent encara.

Es tracta d’un grup relativament nou, però que té ganes de tirar endavant i de continuar treballant. Volen fer-se conèixer amb una gran dosi de gresca. Per tant, ofereixen activitats on poden donar a un acte una guspira de diversió i entreteniment. Poden fer correfocs, cercaviles, actuacions de foc, amb el nou grup de percussió poden participar en activitats de música i poden animar actes populars sense cap problema. A part del seu propi poble, Vilanova del Camí, volen que tothom pugui gaudir del seu espectacle i s’ofereixen a anar a qualsevol lloc per tal de divertir-se amb la gent sense ànim de lucre, només cal donar el material per a que ells facin d’allò un espectacle impressionant.

De part de Els Cabrons de Vilanova del Camí us donem la benvinguda al nostre petit espai. Esperem que això pugui créixer, doncs les ganes de treballar son molt grans. Gràcies per la vostra atenció.