Grup Mal-Llamp - Igualada

Publicado en Diables

Contacte:
Ramon Puig
T. 93 803 29 40
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.mal-llamp.com

 

El grup MAL-LLAMP d’Igualada és una colla que engloba diables, dracs, percussió, gralles i un grup de pirotècnia. L’objectiu de l’entitat és dotar tot tipus de festes de l’espectacularitat de diables i dracs i la gresca de gralles i tabals, per conformar així una barreja de diversió i tradició.

El grup MAL-LLAMP neix al cor de la ciutat d’Igualada, concretament al barri de Santa Caterina, on al 1989, es construeix el primer drac “el Mal-llamp”, que dóna nom a la colla. Posteriorment també s’ha construït una altra bèstia de foc, “el Flameus” que, juntament amb el Cabró, la Diablessa i la resta de diables, conformen la part de foc del grup. També des del primer moment, es creen les seccions de gralles i tabals, que donen el toc musical a l’espectacle.

Durant aquests anys, hem realitzat tota mena de sortides i hem passat per diferents municipis de Catalunya i l'estranger. El nombre de membres és uns 80. Els seus assajos habitualment són els divendres a l'escola de música d'igualada. Els diables/dracs i pirotècnia no tenen dia concret, pero es troben tot sovint per planificar les sortides.