Els Protons d'Igualada, associació juvenil de percussió

Publicado en Diversos

Contacte:
Robert Bosch - President
T. 627 60 85 71
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
http://www.elsprotons.blogspot.comProtons és un grup de percussió que neix a Igualada l'estiu del 2006, fundat per 5 joves, amb afany de superació, amb 5 anys d'experiència en grups geganters i de diables. Apareixen per primera vegada en públic per la Tabalada de la Festa Major d'Igualada 06, constituint així el primer grup de percussió de la ciutat, un grup amb moltes expectatives, en el qual hi ha molt bon rotllo, i de gresca no en falta.

Actualment Protons es un grup format una nombrosa formació de 25 percussionistes i bateries amb gran varietat d’instruments com son els diferents surdos i contrasurdos, les caixes, rocars, tamborims, repeniques, amb detalls de so com agogós, plats, esquelles, crashers i altres sons, fan que per on passen la gent balli al ritme del so i el color i el moviment del grup.

Hem actuat en cercaviles, tabalades, correfocs, actes benèfics, aniversaris, carnavals, animacions de partits de futbol i hoquei, manifestacions, per pobles i ciutats de Catalunya i Andorra.

Fem tot tipus de ritmes: samba, batucada, ritmes propis, samba reagge, reggaeton, tradicionals, passant per temes de Safri Duo, entre altres.

Hem actuat en cercaviles, tabalades, correfocs, actes benèfics, aniversaris, carnavals, a camps de hoquei, de futbol, al Camp Nou, trobades, fires, cavalcades de reis, entre d'altres, per pobles i ciutats de Catalunya i Andorra.Els assajos són els divendres de 7 a 8 a l'escola Els Maristes.