Els Pastorets - Casal de Calaf

Publicado en Diversos

Contacte:
Xavier Pujol - President
T. 93 869 89 29
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.pastoretsdecalaf.cat


El Casal de Calaf és una entitat sense ànim de lucre, amb finalitats culturals, musicals, recreatives, esportives i de caire social. Els fins de l’associació són impulsar en tots els ordres la formació artística i social i, alhora, promoure la divulgació de la cultura entre els habitants i residents de Calaf i la seva comarca i les persones vinculades a la zona, posar en funcionament, regir, administrar i dirigir un centre cultural, recreatiu i social a la vila de Calaf per a la formació, l’esbarjo i acollir activitats de grups i altres entitats.

Per poder acomplir els seus fins el Casal de Calaf du a terme les activitats següents: conferències, col·loquis, cercles d’estudis, seminaris, exposicions, publicacions, etc... Les activitats de la nostra associació estan dirigides a donar un servei, local i comarcal, de cultura i lleure. La base del Casal és del teatre, la llavor van ser “Els Pastorets” i van continuar amb l’ A.T.C. (Agrupació Teatral Calaf), però també s’acull a tot un munt de col·lectius com són: Escoltes, l’ A.T.C. juvenil, etc. i activitats puntuals com: El Conta Contes, conferències, exposicions, etc. Els nostres locals estan oberts a qualsevol col·lectiu que pretengui una activitat dins la cultura i el lleure...