Companyia Teatral El Cau de l'Unicorn - Cabrera d'Anoia

Publicado en Espectacle Infantil

Contacte:
Roser Castellví - Co-directora
T. 93 774 91 95 – 608 48 18 82
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.elcaudelunicorn.com
 

El Cau de l’Unicorn és una companyia especialitzada en la creació d’espectacles musical de titelles gegants i actors en llum negre, que utilitza la tècnica mixta per donar suport a uns texts molt acurats (amb un elevat contingut pedagògic i un vocabulari respectuós amb el públic a qui va adreçat, amb clau d’humor tendre) i amb una estètica cuidada fins el més petit detall... Ambdós (continguts i estètica) pensats per el públic infantil i familiar.

La companyia neix l’any 1994. L’any 1995 estrena El Fantasma Mentider, a Vilafranca del Penedès. L’any següent grava Artesanos del divertimento, una sèrie de TV que s’estrena l’any 1997 a la Fira Audiovisual de Cannes, amb molt bona acollida per part de les televisions canaenca, australiana i japonesa.

L’any 1998 estrena l’espectacle Eureka dins de la programació del festival internacional de titelles i objectes de Barcelona. Fins l’any 2002 ambdós espectacles han girat per quasi totes les comunitats autonòmiques i per més d’una vintena de festivals nacionals i internacionals.

El maig de 2002 estrena La Via Làctia dins de la mostra de teatre infantil i juvenil de la xarxa a Igualada... Actualment té en cartellera dos espectacles (Eureka i la Via Làctea) i té previst l’inici del procés de creació del proper espectacle (procés que s’allargarà durant més d’un any).