Terra Roja - Carme

Publicado en Geganters i Capgrossos

Contacte:
Pere Aloy Noguera - President
T. 678 28 71 41 (Pere)
T. 605 68 95 36 (Joan)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 


Els objectius de Terra Roja són dinamitzar i consolidar les activitats del jovent i per al jovent de Carme i Orpí.

Volem promoure i organitzar noves activitats culturals esportives i de lleure pel jovent de Carme. Potenciar tot tipus de manifestacions culturals, i també dinamitzar la llengua i cultura catalana. Donar a conèixer els costums i creences de les cultures nouvingudes al poble.

Ara mateix, s’està treballant per crear una comparsa de grallers, timbalers i caps grossos i poder participar en els actes festius i tradicionals del poble i de la comarca. S’està treballant en recuperar les Bitlles Catalanes.

Es volen recuperar petites edificacions boscoses o rurals com són les Barraques de Pedra Seca o els Forns de Calç i donar a conèixer al jovent la importància que havien tingut en l’economia del poble. Crear rutes per senders i punts d’interès del poble que donin una idea de la importància que ha tingut i té el patrimoni rural.