Coral La Pregona - Vilanova del Camí

Publicado en Corals Adults

Contacte:
Lídia Tomas - Presidenta
T. 93 806 00 61 (Lidia)
T. 93 806 05 05 (Carmen)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


La Coral la Pregona neix el 2003, quan l’Ajuntament de Vilanova del Camí proposa a totes les entitats vilanovines que creïn un grup coral per cantar unes nadales en una trobada per Festes.

Des d’aleshores, una part important dels participants van pensar que seria interessant continuar amb l’activitat, però no va ser fins el setembre de 2006 quan, impulsada per la regidoria d’Afers Socials, van començar les activitats. En un primer moment la Coral comptava amb una dotzena de dones, però se’n hi van anar afegint, fins al punt que el dia del debut eren ja 21 persones. El nom es va triar per la popular font que encara existeix avui en dia. L’estrena va ser el dia 18 de maig del 2007, dins dels actes de la Setmana de la Gent Gran. També hi va haver una actuació de la Coral la Llàntia, el president i el director de la qual van expressar el seu recolzament a la nova formació. Des d’aleshores, la Coral la Pregona ha actuat en nombroses ocasions. Actualment, compta amb 27 persones i dins el seu repertori s’hi alternen cançons de tots els orígens cantades en català i castellà.