Grup de Teatre Esplai Societat Foment - Piera

Publicado en Teatre

Contacte:
Dani Garcia
T. 626 94 88 32
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Som un grup de gent de Piera i voltants, que estimem el mon de la interpretació i el teatre, ens dediquem a preparar espectacles de carrer i de teatre, com ara cercaviles, performances i obres de text.

Tots tenim altres treballs (cambrers, administratius, músics, jardiners…) i tot el nostre propòsit és passar-ho bé i compartir les nostres inquietuds artístiques sense remuneració (funcionem amb subvencions i tots els beneficis que fem amb taquilla, contractes etc… són per invertir en següents espectacles).

El nostre grup es va fundar fa més de 30 anys, tot i que fa sis anys es va dissoldre, ara en fa uns quants que torna a funcionar totalment renovat de membres, actualment som al voltant d’unes 20 persones que ens reunim els dimecres al TEATRE FOMENT DE PIERA (davant ajuntament), de 22:00 a 24:00.

En aquests anys hem dut a terme els següents espectacles/obres de teatre:
Fando y Lis de Fernando Arrabal, dirigida per Dàcil Zurita; El vestit nou de l'emperador, de Hanz Christian Andersen dirigida i argumentada per Dani Garcia (Espectacle infantil-juvenil);  Guantànamo 2006 Performance, dirigida per Dàcil Zurita; Kolumpiades, Cercavila de clowns olímpics, dirigida per Dani Garcia (espectacle infantil-juvenil) i Les Armes de Bagatel·la, de Joaquim Carbonell, dirigida per Dani Garcia (espectacle infantil)