Grup Teatral de Capellades

Publicado en Teatre

Contacte:
Pere Abadal
Ester Idañez
T. 607 68 74 54
T. 636 42 32 84
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El passat 2008 vàrem fer 30 anys que es va constituir el grup amb una colla de gent que ja feia teatre a la vila de Capellades i d’altres amb inquietuds i motivacions teatrals. Des d'aleshores s’han portat a terme quasi una quarantena d’obres de diferents estils amb les que s’ha actuat arreu de Catalunya i amb les que s’han recollit nombrosos èxits en concursos i mostres.

Aquest esperit és el que encara ens mou a continuar una tasca engrescadora a la que s’hi han afegit nous actors i actrius que permet al grup una gran versatilitat a l’hora de triar les obres. És per això que actualment portem en cartell quatre obres que anem representant alternadament: “El retaule de flautista”, “Dotze sense pietat“, “La casa de Bernada Alba“, “La ruta del colesterol “ i “ El miracle d' Anna Sullivan“. També hem de comptar “Els pastorets“ per les festes de Nadal que aquest any es representarà desprès de quatre anys sense fer-ho per obres a la LLiga de Capellades i on hi pot actuar tothom que ho desitgi.

El grup el formen trenta actors i actrius, sense comptar col·laboradors que ens donen suport en temes de vestuari, tramoia, escenografia, luminotècnia, música, balls, etc.

Tot aquell que ho desitja té paper en les diferents obres i recentment s’ha constituït un Grup Jove del Grup Teatral de Capellades per poder donar sortida creativa al jovent del grup i que esta obert a tothom que hi vulgui participar i que tingui inquietuts teatrals i ganes de formar part d’un mon creatiu i màgic com es el teatre.