Xarxa Igualada

Publicado en Teatre

Contacte:
Abel Ramos - President
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.xarxaigualada.org
La Xarxa és una fundació privada sense ànim de lucre formada per un moviment de voluntaris d'arreu de Catalunya unit per organitzar espectacles per a nois i noies amb l'objectiu de promoure la formació de nous públics per a les arts escèniques i contribuir a la seva formació personal i cívica.

Igualada compta amb un grup d’unes 15 persones que formen el grup local Xarxa d’Igualada, el qual, ja des de fa 30 anys, duu a terme una programació estable de teatre infantil i juvenil a la ciutat. Aquesta programació de teatre familiar suposa al voltant de 15 representacions al llarg de la temporada que comença a principis d’octubre i acaba a l’abril. Les funcions es fan al teatre municipal de l’Ateneu a 1 quart d’una del migdia de manera quinzenal dos diumenges al mes.

El grup Xarxa Igualata té més de 1200 socis, no només d’Igualada, sinó també d’altres pobles de la comarca. Ser soci de Xarxa Igualada, totalment de franc, suposa una sèrie d’avantatges com ara un descompte del preu de l’entrada, rebre la programació a casa i un petit obsequi el dia del seu aniversari.

A banda de la programació estable, el grup Xarxa d’Igualada organitza els espectacles infantils de la festa major de la ciutat, així com el ball de carnestoltes. A més, aprota el voluntariat per la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil que anualement se celebra a Igualada.